Un plat econòmic, molt senzill de preparar i absolutament deliciós.
Ingredients per a dues persones:
- 4 albergínies tendres.
- 150 grams de sobrassada.
- 4 tomàtigues mitjanes.
- 1 ceba mitjana.
- 6 alls grossets.
- Oli d'oliva.
- Aigua.
- Sal.
Es trossegen les tomàtigues, la ceba i els alls i es fregeixen a foc suau dins una pella amb oli d'oliva.
Mentres tant es fan dos talls longitudinals a cada albergínia sense arribar als extrems i es farceixen amb sobrassada.
Quan la tomàtiga està mig fregida, es posen les albergínies dins la pella damunt la salsa, es cobreixen amb aigua calenta i es deixen coure a foc suau fins que són tendres.
Un poc abans d'apagar el foc es tasta la salsa i si ha quedat fada es rectifica amb la sal que li faci falta. S'ha de tenir en conte que la sobrassada ja és prou salada i en general basta afergir un polsí de sal perquè estigui bé.
Els sucs de la sobrassada i les seves espècies s'infiltren dins els teixits de les albergínies i les transformen en una delicatessen.
Bon profit, amics!!!
Quina salivera només de llegir-ho, i no sembla difícil. Mercès.
ResponEliminaMoltes gràcies, RQR.
EliminaNo, no és gens difícil.
Hola , como se que le gustan las higueras quiero decirle
ResponEliminaQue se ha publicado el cultivo de la higuera en el campo de Albatera, espectacular, quizas le interese.
Muchas gracias por la información.
ResponEliminaHan de estar "chupi canela" 😋😋👌
ResponEliminaBuenísimas!
Elimina