dijous, 5 de novembre del 2020

ESCLATA-SANGS AMB LLOM A LA MALLORQUINA

Senzill i deliciós

INGREDIENTS

(Per a quatre persones)

 -12 bistecs de llom molt tendre

-1 quilo de tomàtigues ben madures

-800 grams d'esclata-sangs

-5-6 grans d'all

-Julivert al gust

-Pebre bo

-Oli d'oliva

-Sal al gust

 El llom es pot substituir per costelles d'anyell, cuixetes de pollastre, sípia o gambes, i els esclata-sangs per picornells de Costitx.

Esclata-sangs trobats a mitjan novembre.

Picornells de Costix.

El gust dels esclata-sangs s'intensifica amb la salsa de tomàtiga, el julivert i els alls.


Es van fregint els ingredients per separat, i al final s'ajunten tots, se'ls donen un parell de voltes perquè s'integrin els gusts, i cap a la taula.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada